gur graniti
tjegull mermeri
pllaka terrazzo
MIRCO SE VINI N W Faqen Tënde!
Korporata Ndërkombëtare e Xiamen King Day, e cila është specializuar në vegla guri dhe guri nga 2007, është një nga ndërmarrjet kryesore të integruara ndërkombëtare që mbulon minierat, prodhimin dhe tregtinë e importit dhe eksportit në fushën e gurit në Kinë, fabrika jonë me një sipërfaqe prej afro 30000 m2 është e vendosur në qytetin shijing Nanan, puna e shkëlqyer në grup dhe sistemi efikas i punës gjithashtu na mundësojnë të ofrojmë Çmime konkurruese dhe zgjidhje të personalizuara që funksionojnë më mirë për ju!

PSE NA ZGJODHET NE

 • icon

  EFIKAS

  Produktet përdorin teknologji plotësisht të automatizuar më efikase, më të qëndrueshme, që kursejnë kohën dhe janë të përshtatshme.
 • icon

  SUPERB

  Konsumi i energjisë i produktit është më i ulët, por edhe për të ruajtur cilësinë e krahasimit të produktit.
 • icon

  AUTORITETI

  Standardet e teknologjisë së produktit janë bërë industri, veçanërisht industri e teknologjisë së lartë, lartësi komanduese.
 • icon

  OPTIMALE

  Ka marrë shumë vëmendje të industrisë për kualifikimet dhe njohjen e rëndësishme.

RRETH NESH

Produktet tona kryesore përfshijnë granit natyror, mermer, inxhinier gur kuarci, mermer artificial, qelqi nano-kristalizuar, gur të sinteruar, Terrazzo, gdhendje në tavolinë dhe kështu me radhë. . Të gjithë stafet në grupin e mbretërve gjithmonë i trajtojnë klientët tanë si miq me ndershmëri, besnikëri dhe entuziazëm.
RRETH NESH

LERI MESAZHET TUAJ

Përmbushja e nevojave të klientëve është qëllimi dhe motivimi ynë i vetëm